måndag 29 juni 2009

Just idag är jag stark


Jag har blivit en del av konceptet Tänk om! och jag är stolt så att det gnistrar om det. Jag är en av de 15 spiratörer, från hela landet, som skall inspirera lärspridare i skolor som går in i ett en-till-en-projekt. Jag skall inte göra någon besviken! Inte mina uppdragsgivare, inte de jag kommer att möta och inte mig själv!
Jag är stolt och förväntansfull! Stolt och stöddig! Stolt och ödmjuk!
Jag har varit med från början i en-till-en-projektet i Falkenberg och sett den IT-revolution som skett i samhället även hända i skolans värld. Nu är det dags att revolutionera undervisningen med hjälp av den nya tekniken och jag och mina spiratörskollegor är minst sagt viktiga i den processen. Det låter kanske kaxigt men jag tror att det här kommer att påverka skolan på ett genomgripande plan och det är jag en del av. Jag tillåter mig själv att vara stolt och nöjd!

1 kommentar:

  1. Grattis, du ska vara stolt och nöjd. Vi på Apel, kom ju in ett år efter er och jag har sett vad det har hänt saker på skolan och med och mellan elever och mellan elever och lärare. Det kan utvecklas hur mycket som helst, tror jag. man jobbar på ett helt nytt sätt nu med hjäkp av datorerna, det har, tycker jag , blivit enklare att ge uppgifter och att få tillbaka dem också, inga borttappade papper eller så...

    Lycka till som inspiratör...alla är vrda att få jobba som vi gör...eler hur??

    SvaraRadera

Tack för att du kommenterar mitt inlägg.